100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

De schaar erin! Monique Westenberg showt nieuwe coupe op Instagram

Monique heeft weer lekker een stukje van haar haren af laten knippen. Op Instagram Stories showt zij haar kapsel!

Op Instagram Stories post Monique een mooie selfie van zichzelf mét een frisse coupe. Bij de foto schrijft ze: “Weer even lekker een stukkie van m’n haren af. Ik krijg vaak de vraag of ik er geen spijt van heb. Geen dag!”

Ook schrijft ze dat haar haar snel groeit en ze nog nooit extensions nodig heeft gehad. “Dus zit het er ook zo weer aan als ik zou willen!” eindigt Monique haar story.

Benieuwd naar het kapsel van Monique? Je checkt het hieronder:

100pmagazine_moniniquewestenbergstory

Monique Westenberg

Monique werd bekend nadat ze een relatie kreeg met zanger André Hazes. De relatie tussen André en Monique is wellicht één van de meest besproken relaties uit de Nederlandse showbizz.

Helaas gingen André en Monique ook uit elkaar, kort nadat André Monique ten huwelijk vroeg. Samen hebben ze een zoon: André Junior.

Corona

Een tijdje geleden heeft Monique corona gehad. Op Instagram liet Monique toen weten: “Mona Corona! Alles en iedereen om me heen had het al en één of meerdere keren gekregen en nu was ik aan de beurt. Paar dagen echt eraf gelegen, maar nu weer stapje voor stapje aan de betere hand.” Inmiddels is Monique helemaal genezen, maar onlangs liet ze weten zich nog niet helemaal zichzelf te voelen. Op haar Instagram story liet Monique toen weten: “ik weet niet of iedereen er zo’n last van heeft, maar ik ben na de hele week ziek te zijn geweest door Corona nog helemaal niet mezelf.”

Fit met Yolanthe

Toch lijkt het inmiddels weer een stuk beter te gaan met Monique, want onlangs werd zij samen met Yolanthe Cabau van Kasbergen gespot tijdens een Fit Mommy Workout. Yolanthe heeft sinds kort een eigen platform: Cabau Lifestyle. Een platform wat vrouwen wil motiveren om sterker, fitter en zelfverzekerder te worden. Yolanthe en Monique zijn allebei trotse moeders van een zoon en besloten om zich samen eens flink in het zweet te werken! Dit doen ze tijdens een Fit Mommy Workout via het platform van Yolanthe: Cabau Lifestyle.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg: 'Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten'
Monique Westenberg: ‘Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten’
Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg