100%NL Magazine Roxeanne Hazes Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender

Roxeanne Hazes deelt dagelijks de mooiste foto's van haar zoontje en trotse tante Monique plaatst deze met alle liefde in haar eigen Instagramstory.

Monique Westenberg

Veel mensen zullen haar herkennen als de partner van André Hazes, maar Monique Westenberg is ook geliefd door haar eigen kracht en veerkracht. Na vele pieken en dalen zijn Monique en André tóch weer samen en proberen ze er het beste van te maken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun zoon Dre. Samen als gezin zijn zij hartstikke gelukkig.

Trots op neefje Fender

Zowel Monique als schoonzus Roxeanne delen dagelijks de leukste foto’s van hun kinderen online. Monique reageert vaak onder de posts van Roxeanne en andersom doet Roxeanne dat ook bij Monique.

Gisteren deelde Roxeanne een prachtige foto van haar zoontje in zijn mooiste outfit voor het kerstdiner op school. Monique deelde daarna een Instagramstory en daarin zien wij Dré, haar andere neefje en nichtjes en Fender. ‘Al deze hartjes zo knap naar het kerstdiner’, schrijft zij erbij. Monique is een hele trotse moeder en tante en zij heeft volkomen gelijk, want de kinderen zagen er prachtig uit.

100%NL Magazine Fender

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
Beschuit met roze muisjes voor Monique Westenberg
Beschuit met roze muisjes voor Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg