100%NL Magazine Monique Westenberg

OEH LA LA: Monique Westenberg geeft zich bloot op Instagram

Monique Westenberg ondergaat een heerlijke bindweefselmassage en deelt hiervan een pikante video op haar Instagram Stories.

Bootylicious

De ex van André van Hazes gunde zichzelf wat me-time en onderging een heerlijke bindweefselmassage voor haar bovenbenen en billen. Daarbij schroomt ze niet om wat van zichzelf te laten zien. In de video ligt Monique op de behandeltafel en filmt ze zichzelf terwijl ze de behandeling ondergaat. Hierbij showt ze ons haar fabulous booty.

‘Ik gooi er weer effe een kuurtje bindweefselmassage en cupping tegenaan voor m’n bovenbenen en billen’ schrijft ze op haar Instagram Stories. Ook schrijft ze ‘De behandeling stimuleert de huiddoorbloeding.’

Benieuwd naar de video? Je ziet het hieronder:

Monique en Dré

Monique Westenberg en haar zoontje André hebben een ontzettende hechte band samen. Na de breuk tussen André Hazes jr en Monique Westenberg bleven Monique en Dré wonen in een prachtige villa in Berkel en Rodenrijs.

Samen met haar zoon Dré gaat Monique veel op pad en beleven ze de mooiste momenten samen. Zowel binnen- als buitenland. Maar ook in Nederland, in hun eigen woning, probeert Monique er altijd voor te zorgen dat Dre thuis komt in een gezellige en warme sfeer. En daar doet de blondine dan ook álles aan! Afgelopen kerstmis liet Monique nog een heel team invliegen om hun woning om te toveren tot een waar kerst-paradijs! Foto’s van de prachtig versierde woning zie je hier.

Toch lijkt het erop dat Monique nog een goede band heeft met de vader van haar zoontje Onlangs poste Monique namelijk nog een video op haar Instagram stories, waarin de kleine Dré last heeft van een wiebeltandje. Ook papa André was aanwezig bij dit moment.

Dierenvriend

Monique staat niet alleen bekend om haar prachtige outfits, maar ook om haar grote hart. Zo is Monique heel begaan met het welzijn van dieren. Zo zet de blondine zich vaak in voor het goede doel.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.