100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

WAUW: Monique geeft rondleiding door prachtig versierde woning

Het is geen geheim dat Monique Westenberg dol is op Kerst! Op Instagram geeft ze een rondleiding door haar prachtig versierde woning. KWIJL!

Monique en André

Dat er in een jaar veel kan veranderen weet Monique maar al te goed. Want vorig jaar zat ze er heel anders bij. Het is deze maand alweer een jaar geleden dat André Hazes op een hele romantische wijze op zijn knieën ging voor Monique, en haar ten huwelijk vroeg. Vorig jaar zat Monique dus nog op haar roze wolk, na te genieten van het prachtige aanzoek. Helaas liep het anders.

Nu een jaar later is Monique vrijgezel en viert ze de kerstdagen met haar familie en natuurlijk de grote liefde van haar leven: zoontje André.

Berkel en Rodenrijs

Samen met haar zoontje Dré woont Monique in een prachtige villa in Berkel en Rodenrijs. In eerste instantie woonde Monique hier ook nog samen met André Hazes. Na hun veelbesproken breuk was het eerst even onduidelijk wie er zou blijven wonen, maar inmiddels is duidelijk dat André Hazes uit de villa vertrokken is.

Een paar weken geleden gaf Monique ook aan een glimp van haar prachtige woning, toen van haar gigantische garderobe. Die beelden zie je hier. En geloof ons: dat wíl je zien!

Prachtig versierde woning

Speciaal voor de feestdagen heeft Monique álles uit de kast getrokken en heeft ze haar woning volledig versierd. Op Instagram deelt ze vol trots het resultaat, door middel van een video. En wauw, wat is het prachtig bij Monique!

Je ziet de beelden hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

Geschrokken Monique Westenberg: 'OMG. Wat gebeurt hier!?!?'
Geschrokken Monique Westenberg: ‘OMG. Wat gebeurt hier!?!?’
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: 'Alle clichés zijn zo waar'
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: ‘Alle clichés zijn zo waar’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg