100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Volgers Monique Westenberg vól lof over deze foto: ‘Je ziet er gelukkig uit’

Met een prachtige foto op Instagram oogst Monique Westenberg veel lof.

Monique Westenberg

Begin april reisden Monique en haar zoontje Dré samen af naar Amerika. Monique plaatste destijds een foto van zichzelf en haar zoontje Dré op het vliegveld. Daarbij schreef Monique: ‘Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.’

Vervolgens reisden Monique en haar zoontje af naar Amerika. En niet zonder reden. ‘Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!’ aldus Monique op Instagram. Komt het veelbesproken liefdeskoppel dan dus tóch weer bij elkaar? Tijdens de vakantie werden André en Monique ook innig gespot, dat zie je hier.

Vol lof over foto

Of André en Monique echt daadwerkelijk terug bij elkaar zijn, dat is maar de vraag. Er wordt veel over gespeculeerd, maar de twee houden hierover hun kaken stijf op elkaar.

Vorige week deelde Monique een prachtige, stralende foto van zichzelf. Ze schreef hierbij: ‘Trust the vibes you get!’. De volgers van Monique weten de foto goed te waarderen en praten dan ook met vol lof over de blondine.

‘Wat zie je er gelukkig uit!’, valt één van haar volgers op. ‘Beauty!’, ‘Jij bent knap in alles’ en ‘Als ik vrijgezel was geweest dan had ik het wel geweten’ zijn andere reacties die onder de foto geplaatst worden. Je ziet de foto van Monique hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender
Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender
Lees alle artikelen over Monique Westenberg