100pmagazine_monique_andre
Zie ook:
Delen

ZIEN: André en Monique innig gespot!

Dinsdagavond maakte De Telegraaf op haar Privé-pagina bekend hoe André Hazes (28) en Monique Westenberg (44) 'hun geluk terugvonden.' Er zijn namelijk meerdere intieme foto's opgedoken, waarop de tortelduifjes samen te zien zijn.

Amerika

Begin april reisden Monique en haar zoontje Dré samen af naar Amerika. Monique plaatste destijds een foto van zichzelf en haar zoontje Dré op het vliegveld. Daarbij schreef Monique: ‘Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.’

Vervolgens reisden Monique en haar zoontje af naar Amerika. En niet zonder reden. ‘Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!’ aldus Monique op Instagram. Komt het veelbesproken liefdeskoppel dan dus tóch weer bij elkaar?

Terug in Nederland

De afgelopen weken verdween Monique van de radar en postte zij niks op social media. Gisteren was daar echter weer een teken van leven en postte zij een video van haar thuiskomst op Instagram.

‘Onzin’

Inmiddels zijn Monique en Dré dus weer terug in Nederland. Ruim een maand zijn zij er samen met André Hazes eropuit getrokken in Florida. Deze periode bracht echter wel een relatiegeruchten stroom op gang. Op Instagram reageerde Monique hier eerder deze week op en zei hierover: ‘Florida wat was je heerlijk! Zo leuk gehad met elkaar, in alle rust. Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!’

Samen gespot

Hoewel Monique de geruchten rondom hun hereniging afdeed als ‘onzin’ doen de foto’s die nu zijn opgedoken anders vermoeden. Op de foto’s die door een speciaal reportageteam van Privé in Amerika gemaakt zijn, lijkt het weer koek en ei tussen de tortelduifjes.

https://www.instagram.com/p/CdYxEoxKzbl/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: Telegraaf & Instagram Prive.nl | Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg: 'Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten'
Monique Westenberg: ‘Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten’
Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes