100%NL Magazine Monique Westenberg straalt
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg laat alle hoofden draaien met geweldige look!

Monique Westenberg straalt meer dan ooit te voren! In een geweldige outfit van modeontwerper Janice poseert ze op een hoge stoel. En de reacties stromen binnen!

Prachtig

‘Kleur is een kracht die de ziel gelijk beïnvloed’, schrijft ze bij de foto. De volgers van Monique vinden dat ze er prachtig uitziet. Zo schrijft Anouk Smulders onder de foto ‘Cheers babe!’ en geloven veel andere volgers vooral dat ze een lieve en zorgzame man verdient aan haar zijde. En zo is het!

Grote liefde

Ook deelde Monique gister een leuke foto met haar zoontje. Haar volgers vinden de liefde voor haar zoontje prachtig om te zien. Ook ex-schoonzus Roxeanne plaatst hartjesogen onder de foto.

Schoonzussen

Met Roxeanne was Monique vorig week nog gezellig samen op pad! Fijn om te zien dat de twee schoonzussen elkaar nog steeds zien. Neefjes Fender en Dré kunnen het erg goed met elkaar vinden. Samen gingen ze een dagje naar de boerderij.

André Hazes

André Hazes daarentegen lijkt helemaal gelukkig te zijn met zijn vriendin Sarah van Soelen. De zanger deelde gister een paar selfies met zijn nieuwe liefde op Instagram. Het is de eerste keer dat het koppel samen een foto delen op Instagram.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Westenberg

NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender
Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender
Lees alle artikelen over Monique Westenberg