Monique Westenberg maakt zich zorgen om André: 'Komt dat weer goed?'
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg maakt zich zorgen om André: ‘Komt dat weer goed?’

Met André gaat het inmiddels wat beter, maar Monique maakt zich toch wat zorgen om hem. Zij vraagt meer informatie aan haar volgers.

Monique Westenberg

Nederland leerde Monique kennen als de vriendin van André Hazes. De twee hebben op zijn zachtst gezegd een turbulente relatie achter de rug, met hoogte- en dieptepunten. Kortgeleden maakte André en Monique weer bekend een relatie te hebben. De twee wonen apart van elkaar, maar zijn voor altijd elkaars grote liefde. Degene waar het voor zowel André als Monique het meeste om draait, is hun zoontje Dré.

Zorgen na operatie

Monique’s zoontje André is vorige week geopereerd aan zijn keel en neusamandelen en de operatie is geslaagd. De dagen daarna zijn best heftig geweest en Dré heeft veel pijn gehad. De kleine jongen heeft de afgelopen week heel veel ijsjes gegeten en zijn moeder heeft goed voor hem gezorgd. Het is inmiddels een paar dagen geleden, maar Monique merkt toch het een en ander op. Zo heeft André een ‘totaal andere stem gekregen’ na de operatie. Monique vraagt zich bezorgd af of dit weer goedkomt.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg emotioneel over moederschap: 'Alle clichés zijn zo waar'
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: ‘Alle clichés zijn zo waar’
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg