André Hazes over relatievorm

André Hazes over relatievorm “Dit klinkt misschien raar”

Blijkt de relatievorm van André en Monique toch anders in elkaar te zitten?...

André en Monique

De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg is er een die veelbesproken wordt en niet heel stabiel is. Nadat André zijn documentaire online kwam en hij vertelde dat Monique voor altijd zijn grootste liefde is, liet Monique weten dat zij er hetzelfde over denkt, maar vooral bang is voor wat er daarna gaat komen.

Hereniging

De geruchten gingen al een tijdje de rond maar nu lijkt de hereniging van Andre en Monique toch echt zo ver zijn. Bij een kussende foto schrijft André een liefdevol verhaal. ‘Mijn hart ligt bij jou’, schrijft hij onder andere. Je ziet het volledige bericht hier.

Relatievorm

Frank Dane, Jelte van der Goot en Airen Mylene vragen de zanger, die dinsdag anderhalf jaar clean is, op Radio 538 het hemd van het lijf. Als Jelte vraagt of hij weer officieel terug is bij Monique, zegt André: “Dat wordt er heel erg van gemaakt.” Airen zegt vervolgens: “En je staat te zoenen met haar!” André reageert hierop: “Ja, maar, ja, nee, kijk… Dit klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt. En ik heb mijn huisje in Wilnis, zij woont hier bij Rotterdam. En de manier waarop we dat doen, dat werkt gewoon heel goed.” Als Frank Dane het dus ‘friends with benefits’ noemt, lacht André: “Die zijn er wel, die zijn er wel, ja. De maandagen dat ik hier slaap, kom ik niet aan rust toe.”

Bron: Shownieuws en Radio 538. Beeld: Instagram Andre Hazes en Monique Westenberg