100%NL Magazine Montana Meiland
Zie ook:
Delen

Montana Meiland: “Ik heb wel een beetje zorgen..”

2023 is voor Montana Meiland niet begonnen zoals gepland....

Relatiebreuk

Twee weken geleden bracht Montana het schokkende nieuws naar buiten dat zij en Dirk na een relatie van 8 jaar besloten om uit elkaar te gaan. En dat terwijl het – voor de buitenwereld – juist zo goed leek te gaan. Na het sprookjeshuwelijk van haar zus Maxime gingen de geruchten ook rond dat binnenkort ook de trouwklokken zouden luiden voor Montana en Dirk. Maar niets bleek minder waar…‘We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg.’, schreef Montana bij een mooie foto van haar en Dirk.

Woning

Na de breuk, besloot Montana een nieuwe woning te kopen. Deze woning zal zij in haar eentje en met behulp van de familie moeten opknappen. Vandaar dat ze haar winkel genaamd ‘Montana’s Gifts & Interior twee weken heeft gesloten. Zodat ze zich even volledig kan focussen op haar nieuwe stekje.

Zorgen..

Over de winkel heeft Montana ook wel haar zorgen. Zo zegt ze in het weekblad Weekend: “Met de winkel was het in 2021 extreem druk, maar het was wat rustiger afgelopen jaar en dat is niet veranderd. Ik merk dat mensen wat meer de hand op de knip houden. Ik heb wel een beetje zorgen over 2023.” Verder schrijft ze: “Met álles dat duurder wordt, die energieprijzen en zo. Je hebt toch een winkel vol luxe dingen. Als mensen gaan besparen, doen ze dat toch op dat soort uitgaven”, vervolgt ze.

Met al die leuke kleding, hoofdaccessoires schoenen, kaarsen, lampen, kussens en nog veel meer, hopen wij dat Montana de winkel draaiende houdt. Ook haar prachtige nieuwe woning is haar van harte gegund.

 

Bron: Weekend. Beeld: Instagram Montana Meiland

Delen