100%NL Magazine Jan Dulles Caroline

MOOI: Caroline deelt bijzondere gezinsfoto

Jan Dulles en Caroline zijn onlangs weer ouders geworden van een prachtige dochter, Lina. Vandaag postte Caroline een prachtige foto van hun gezin.

Alweer ruim een week geleden is Lina geboren. Je ziet de liefdevolle foto hieronder:

Volgers reageren massaal op de hartverwarmende foto. Zo schrijven ze ‘Prachtig gezinnetje. Het is jullie als geen ander zo gegund’ en ‘wat een prachtige foto’.

Lina

25 november 2021 zag Lina het levenslicht. Met een te lieve foto maakte Jan Dulles de geboorte van zijn dochter wereldkundig. Jan: ‘Het was een voorspoedige bevalling maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Wat zijn vrouwen bovennatuurlijk sterk vergeleken met ons. Lina is een stevige gezonde meid van bijna 4 kilo. Moeder en kind maken het goed.’

Grote broer James

James, de zoon van Jan en Caroline, is een echte lieve, grote broer. Dat kunnen we allemaal zien op de hartverwarmende foto die Jan Dulles onlangs plaatste. Je ziet hem hier.

Donna

Lina is het derde kindje voor Jan en Caroline. 19 december 2020 was een zwarte dag voor het gezin. Toen overleed hun 3 maanden oude dochtertje Donna. Een paar maanden later maakte het stel bekend weer in verwachting te zijn van een kindje. “Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom”, schreef Jan destijds.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol en Jan Dulles.