100%NL Magazine Chantal Bles

Heel mooi en bijzonder nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles

Ieder ziekenhuisbezoek is spannend voor Jada. Dit keer kreeg deze lieve meid weer goed nieuws en dat is geweldig om te horen.

Chantal Bles en Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos zijn al jaren samen en hebben twee kinderen: dochter Jada en zoon Josh. Alhoewel het gelukkige stel al meer dan 10 jaar verloofd is, is het stel nog altijd niet getrouwd. Nadat hun dochter Jada te horen kreeg kanker te hebben werden de trouwplannen in de koelkast gezet, wat natuurlijk begrijpelijk is. Volgend jaar is het plan om elkaar het jawoord te geven, want Jada is gelukkig weer helemaal beter.

Onderzoek

Chantal en Robert moeten regelmatig langs het ziekenhuis om te checken of Jada nog steeds schoon is en of alles nog steeds zo goed met haar gaat. Vandaag is Jada weer onderzocht en daar is geweldig nieuws uitgekomen. Robert deelt dit met wat foto’s op Instagram. ‘Vandaag is een hele bijzondere dag. Alle resultaten van de testen waren positief’, schrijft hij. Beter nieuws kunnen zij niet krijgen en daar zijn zijzelf met de rest van Nederland ontzettend blij om. Op de tweede foto die Robert deelt, staat Jada samen met haar broertje Josh te dansen. Super schattig en hartstikke logisch, want dit is zeker iets om te vieren.

Bron en Beeld: Instagram Robert Doornbos