100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

LEZEN: Muziek Marco Borsato binnenkort weer live te horen

Na jarenlange stilte, zal één nummer van Marco Borsato binnenkort weer gezongen worden op het podium.

Marco Borsato

Na heel veel jaren in het vak is hij nog steeds een van de meest bekende en succesvolle Nederlandse zangers: Marco Borsato. In de jaren ’90 brak hij door in de Nederlandse popmuziek en in de jaren daarna won hij talloze prijzen, scoorde hij hit na hit en bouwde hij een immens grote schare fans op.

Vervolging

Het leven lachte Marco toe, totdat bekend werd dat er problemen waren in het privéleven van de zanger. Eerst kwam naar buiten dat hij meerdere affaires zou hebben gehad, waarna Leontine besloot om de relatie te beëindigen. Marco haalde alles uit de kast om de liefde van zijn leven terug te winnen en met succes: Marco en Leontine kwamen weer voorzichtig bij elkaar.

Helaas heeft de relatie alsnog geen stand gehouden. Na het ‘Voice-schandaal’ werd bekend dat ook Marco Borsato werd aangeklaagd vanwege grensoverschrijdend gedrag. Een grote klap. Niet alleen voor Marco, maar ook voor zijn gezin. Er is nog steeds geen officiële uitspraak gedaan, dus er is nog steeds geen duidelijkheid.

Live muziek

Marco bracht in 2019 samen met Davina Michelle het nummer ‘Hoe Het Danst’ uit. Davina besloot, door beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag bij Marco, het nummer niet meer uit te voeren. Hier lijkt binnenkort verandering in te komen. Davina gaat het nummer namelijk weer spelen op het podium. ‘Dit keer ga ik hem wel doen. Het is al zo’n lang proces. Ik zit gewoon te wachten van: ‘Wat gebeurt er? En wat is er nou uiteindelijk aan de hand?’, vertelde zij aan HLN Nieuws.

Davina gaat verder over Marco: ‘Ik weet nog steeds niet wie het slachtoffer is, Marco of de persoon tegen wie hij iets gedaan zou hebben. Destijds wilde ik het nummer niet zingen, omdat mensen misschien aan Marco zouden denken in plaats van zich te concentreren op de show. Dat was in eerste instantie de reden waarom ik het niet wilde doen, maar nu denk ik: ‘Het is ook mijn liedje!”

Bron en Beeld: HLN

Delen

Meer over Marco Borsato

MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
FOTO: Marco Borsato na lange tijd weer buiten gespot
FOTO: Marco Borsato na lange tijd weer buiten gespot
Lees alle artikelen over Marco Borsato