100%NL Magazine Sven Kramer Naomi van As
Zie ook:
Delen

AAWH: Zó zien de kinderen van Sven Kramer en Naomi van As er nu uit

Foto's van het gezin van Sven en Naomi zijn altijd geweldig om te zien en vakantiefoto's al helemaal. Wat hebben zij genoten zeg.

Sven Kramer en Naomi van As

Sven Kramer en Naomi van As zijn beiden bekende Nederlandse sporters. Sven Kramer is vooral bekend als voormalig langebaanschaatser en heeft al diverse Olympische medailles gewonnen. Naomi van As is een voormalig hockeyster en heeft ook verschillende Olympische medailles op haar naam staan.

Gezin

Niet alleen op het gebied van sport hebben Sven en Naomi elkaar gevonden, ook ook privégebied. De twee vormen al jaren een prachtig koppel. Hun liefde is inmiddels bekroond met twee kinderen: dochter Kae en zoon Dexx. Samen woont het gezin in een gigantische, rietgedekte villa waar het hen aan niets ontbreekt. Wil jij een uniek binnenkijkje nemen in de villa van Sven en Naomi? Dat kan! Klik hier om de woning van Sven en Naomi te zien.

Heerlijke vakantie

De meivakantie zullen Sven en Naomi niet snel vergeten. Zij genoten samen met de kinderen van een heerlijk weekje in Vlieland en daar deelt Naomi een hele reeks foto’s en video’s van. Zo te zien hebben niet alleen de ouders, maar ook Kae en Dexx zich prima vermaakt. Samen speelden zij spelletjes, maakten zij een tocht op een boot, bezochten zij winkels en maakten zij wandelingen op het strand. Wat een heerlijke vakantieweek!

Wat worden Kae en Dexx toch snel groot. Zie hieronder wat foto’s en video’s van deze twee lieverds.

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As

Delen

Meer over Naomi van As

WAUW: Naomi van As verbluft volgers met nieuwe look
WAUW: Naomi van As verbluft volgers met nieuwe look
SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
Lees alle artikelen over Naomi van As