100%NL Magazine Sven Kramer Naomi van As
Zie ook:
Delen

Naomi van As laat alle harten smelten met déze foto’s van Kae Kramer

Kae blies onlangs vijf kaarsjes uit en afgelopen weekend vierde zij haar verjaardagsfeestje. De meiden hebben zich duidelijk goed vermaakt!

Naomi van As en Sven Kramer

Sven Kramer en Naomi van As zijn beiden bekende Nederlandse sporters. Sven Kramer is vooral bekend als langebaanschaatser en heeft al diverse Olympische medailles gewonnen. Naomi van As is een voormalig hockeyster en heeft ook verschillende Olympische medailles op haar naam staan.

Gezin

Niet alleen op het gebied van sport hebben Sven en Naomi elkaar gevonden, ook ook privégebied. De twee vormen al jaren een prachtig koppel. Hun liefde is inmiddels bekroond met twee kinderen: dochter Kae en zoon Dexx. Samen woont het gezin in een gigantische, rietgedekte villa waar het hen aan niets ontbreekt. Wil jij een uniek binnenkijkje nemen in de villa van Sven en Naomi? Dat kan! Klik hier om de woning van Sven en Naomi te zien.

Verjaardagsfeestje

Kae Kramer blies onlangs vijf kaarsjes uit en het afgelopen weekend vierde zij dit met vriendinnetjes. Samen met de moeders gingen zij naar WONDR Experience en daar deelt Naomi wat foto’s van. Zo te zien hebben de meiden zich goed vermaakt. ‘Partijtje Kae. Trio van foto 1 in te huren voor al uw feesten en partijen’, schrijft Naomi eronder. Deze foto’s zijn te leuk. Kae straalt van oor tot oor. Op naar het volgende partijtje!

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As.

Delen

Meer over Naomi van As

WAUW: Naomi van As verbluft volgers met nieuwe look
WAUW: Naomi van As verbluft volgers met nieuwe look
AAWH: Zó zien de kinderen van Sven Kramer en Naomi van As er nu uit
AAWH: Zó zien de kinderen van Sven Kramer en Naomi van As er nu uit
Lees alle artikelen over Naomi van As