100%NL Magazine Naomi van As Sven Kramer

Gezin van Sven en Naomi straalt op 5e verjaardagsfeestje Kae Kramer

Afgelopen zaterdag blies Kae alweer 5 kaarsjes uit en dat heeft zij goed gevierd. Kae is behoorlijk in de watten gelegd.

Sven Kramer en Naomi van As

Sven en Naomi komen allebei uit de sportwereld, hij kampioen op schaatsen, zij kampioen op het hockeyveld. De twee leerden elkaar in 2007 kennen tijdens het Sportgala, daar sloeg de vonk over. Niet veel later waren zij een koppel.

Inmiddels zijn er al heel wat jaren voorbij, zijn de twee nog altijd heel erg gelukkig samen én de trotse ouders van dochter Kae en zoon Dexx.

Verjaardagsfeestje Kae

Kae was afgelopen zaterdag jarig en dat heeft de familie Kramer goed gevierd. Op Instagram deelt Naomi 9 verschillende foto’s van deze feestelijke dag en ze zijn stuk voor stuk té leuk. Kae genoot van haar nieuwe jurk, de prachtige taart en haar gekregen fiets. Samen met vrienden en familie werd de 5e verjaardag van deze lieverd gevierd en ook Dexx genoot ervan. De 8e foto is er een van Dexx en Sven samen. ‘En? Op wie lijkt Dexx?’, schrijft Naomi daarbij. Deze kleine jongen is echt een kopie van zijn vader. Fantastisch om te zien.

Wat een heerlijke verjaardag heeft Kae gehad en zo te zien heeft iedereen er onwijs van genoten. Wat gaat de tijd toch snel…

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As.