100%NL Magazine Sven Kramer Naomi van As
Zie ook:
Delen

Naomi van As laat alle harten smelten met déze foto van Kae Kramer

Kae gaat haar moeder achterna, want speelt nu al hockey en dat met wat vriendinnetjes samen. Deze foto is echt om bij weg te smelten.

Naomi van As en Sven Kramer

Ze zijn misschien wel één van de sportiefste stellen van Nederland: Sven Kramer en Naomi van As. Toen de twee elkaar leerden kennen op het Sportgala way back in 2007 sloeg de vonk gelijk over en de rest is geschiedenis: de twee werden verliefd, gingen samenwonen, lieten een gigantische villa bouwen en genieten nu met volle teugen van hun gezin.

Kae en Dexx

Samen zijn Naomi en Sven de trotse ouders van twee prachtige kinderen: dochter Kae en zoon Dexx. Allebei de kinderen van Naomi en Sven zijn gezegend met een kop vól haar en donkere oogjes. Echt om op te vreten!

Kae Kramer is gisteren 5 jaar geworden en Dexx blies onlangs alweer 1 kaarsje uit. Wat gaat de tijd toch snel…

Mierzoete foto

Het maakt niet uit wat Naomi of Sven van hun kinderen delen, want wij en al hun volgers smelten keer op keer weg bij die lieve, ondeugende koppies. Dit keer deelde Naomi een foto van haar dochter na de hockeytraining. Samen met wat vriendinnetjes poseerde Kae en zij genoten van hun welverdiende ijsje. ‘Leukste gedeelte van de training’, schrijft Naomi erbij. Wat is Kae toch een schatje. Wij kunnen niet wachten om video’s van haar op de hockeybaan te zien…

100%NL Magazine Kae Kramer

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As.

Delen

Meer over Naomi van As

WAUW: Naomi van As verbluft volgers met nieuwe look
WAUW: Naomi van As verbluft volgers met nieuwe look
AAWH: Zó zien de kinderen van Sven Kramer en Naomi van As er nu uit
AAWH: Zó zien de kinderen van Sven Kramer en Naomi van As er nu uit
Lees alle artikelen over Naomi van As