ANP 100%NL Magazine Nick en Simon
Zie ook:
Delen

FANS OPGELET: Vanaf déze datum zijn Nick en Simon weer samen te zien

Fans van Nick en Simon opgelet, want het duo dat afgelopen week van elkaar is gescheiden, is binnenkort alweer samen te zien op tv.

Nick en Simon

Nick & Simon, wie kent ze niet en wie is er niet groot geworden met liedjes als ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Spaanse Duif’? Na maandag zullen deze liedjes nooit meer live worden gespeeld door Nick en Simon als duo, want na een carrière van 17 jaar viel afgelopen maandag officieel het doek voor de twee. De laatste zes afscheidsconcerten in Ahoy zijn afgelopen. Het was voor zowel Nick en Simon als hun publiek één groot spektakel en heel emotioneel. Vanaf nu is het duo geschiedenis..

Beatles Documentaire

Fans van Nick en Simon hoeven het duo gelukkig niet heel lang te missen, want zij zijn binnenkort alweer op televisie te zien.

Na het succes van de documentaires over Simon & Garfunkel in New York en ABBA in Zweden, komen Nick, Simon en Kees nu met een documentaire over The Beatles in Engeland. Dit maakten zij vorig jaar al bekend, maar nu is de officiële datum van het programma bekendgemaakt. Vanaf 18 mei is de documentairereeks, genaamd Nick, Simon en Kees: The Beatles – Magical Mystery Tour te zien op de Nederlandse televisie. Nick deelt er een Instagramstory van en hij tagt zijn vrienden, Simon en Kees erbij. Wij kunnen het nu al niet meer afwachten..

Bron: Nu.nl en Beeld: ANP/Foto/ Instagram Nick Schilder

Delen

Meer over Nick en Simon

ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon
ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon
Hereniging voor Nick & Simon: 'Staan gewoon weer op één podium'
Hereniging voor Nick & Simon: ‘Staan gewoon weer op één podium’
Lees alle artikelen over Nick en Simon