ANP 100%NL Magazine Nick en Simon
Zie ook:
Delen

MOOI: Nick Schilder complimenteert Simon Keizer

Naast Nick heeft ook Simon nieuwe muziek gemaakt. Dat Nick enthousiast is, blijkt maar weer uit zijn Instagrampost.

Nick en Simon

Vorig jaar brachten Nick en Simon naar buiten te gaan stoppen als muzikaal duo. Een harde klap voor alle fans die zij door de jaren heen hebben verzameld. Begin april waren de zes laatste afscheidsconcerten van de heren en daarmee is het Nick & Simon boek gesloten. Het duo is officieel geschiedenis. maar de muziek blijft natuurlijk bestaan.

Nick timmert momenteel hard aan de weg als solozanger en dat gaat echt ongelooflijk goed. Onlangs bracht hij zijn nummer Realize uit en daar krijgt hij de mooiste reacties op…

Mooi compliment

Nick was afgelopen week in New York en daar ging hij met zijn gitaar de straat op, om zijn nieuwe nummer te laten horen. Iedereen was duidelijk onder de indruk en zijn liedje Realize werd goed ontvangen. ‘Even kijken wat New York van de kerstversie van ‘Realize’ vindt! Hij is nu overal te beluisteren’, schrijft Nick.

Naast Nick heeft ook Simon nieuwe muziek gemaakt. Samen met Paul de Leeuw bracht hij vorige week een liedje uit en Nick geeft Simon er een groot compliment over. ‘(Het mooie ‘Het Komt Wel Goed’ van @simonkeizer & @pauldeleeuw btw ook), zegt Nick daarover. Wat een mooi compliment en hij heeft helemaal gelijk.

Bron: Instagram Nick Schilder en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Nick Schilder

WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
Lees alle artikelen over Nick Schilder