ZIEN: Nick en Kirsten Schilder delen nieuwe gezinsfoto's!
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nick en Kirsten Schilder delen nieuwe gezinsfoto’s!

Op Instagram delen Nick en Kirsten twee nieuwe gezinsfoto's, hoe leuk!

Nick en Kirsten Schilder

Het zijn bijzondere tijden voor Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten. April staat voor de deur en dus komen ook de afscheidsconcerten van Nick en Simon steeds dichterbij. Na deze concerten is het dan écht over en uit met Nick en Simon en sluiten zij een gezamenlijke carrière van ruim 17 jaar af.

Niet alleen voor Nick en Simon is dit een verandering van hun leven, maar ook dat voor Annemarie en Kirsten. Zo schreef Annemarie hier vorige week nog over: ‘Er staat ons als gezin namelijk een heel nieuwe fase te wachten. Het (gezins)leven werd logischerwijs altijd om ‘Nick & Simon’ heen gepland. Nu dat straks wegvalt komt er veel ruimte voor terug. Dat voelt heel onwerkelijk. Nieuwsgierig naar, en veel zin in wat de komende tijd ons zal brengen.’

Gezinsfoto’s

Het gezin van Nick Schilder is in ieder geval al helemaal klaar voor meer quality time met hun papa. Samen met Kirsten heeft Nick drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie. Samen met zijn oudste dochter Nikki gaf Nick een paar maanden geleden nog een interview, waarbij vader en dochter allebei de slappe lach kregen. Echt hilarisch om te zien! Benieuwd naar dat interview? Dat zie je hier!

Als Nick de tijd heeft brengt hij zoveel mogelijk tijd door met zijn vrouw en kinderen. Op Instagram deelde hij dan ook een te leuke gezinsfoto. Ook Kirsten deelde een foto, en schreef hier een mooi bericht bij.

‘Ondanks dat het morgen pas de internationale dag van geluk is, had ik vandaag zo een geluksmoment. Woensdag is Jackie jarig en ik vroeg haar vanochtend wat voor verjaardagstaart ze graag zou willen. Ik dacht zelf aan een unicorn taart, of een slagroomtaart met een foto van Doefie. Jackie had echter iets anders in gedachten. Ze wil een chocoladetaart met deze foto…. Een foto van ons hele gezin, speciaal voor haar gemaakt… mooier kan toch niet.’

Bron en Beeld: Instagram Nick Schilder, Instagram Kirsten Schilder

Delen

Meer over Nick Schilder

WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
Lees alle artikelen over Nick Schilder

Meer over Kirsten Schilder

Kirsten Schilder spat uit elkaar van geluk: 'Ik moest even slikken'
Kirsten Schilder spat uit elkaar van geluk: ‘Ik moest even slikken’
Kirsten Schilder schakelt hulp in: 'Iemand de gouden tip?'
Kirsten Schilder schakelt hulp in: ‘Iemand de gouden tip?’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder