sylviemeis_header_instagram
Zie ook:
Delen

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis

De twee mogen dan wel gescheiden zijn, maar zo te zien zijn Sylvie en Niclas nog heel goed bevriend. Wat een lieve woorden zeg...

Sylvie Meis

De naam Sylvie Meis kennen we allemaal in de Nederlandse showbizz. Ze wierf haar bekendheid in eerste instantie als VJ bij MTV, en werd later nóg bekender toen ze het huwelijksbootje instapte met Rafael van der Vaart. Helaas hield het huwelijk van Rafael en Sylvie geen stand, maar de twee blijven wel voor altijd verbonden door hun zoon Damián.

Een paar jaar geleden stapte Sylvie in het huwelijksbootje met de Duitse Niclas Castello, maar een jaar geleden maakten zij bekend te gaan scheiden.

Liefdevol bericht

Niclas reageert nog vaak op Sylvie’s foto’s en aan de teksten te zien, zijn de twee destijds als goede vrienden uit elkaar gegaan. Zo reageert hij soms met emoji’s op een prachtige selfie, maar dit keer schrijft hij hele lieve woorden. ‘Fijne Valentijnsdag aan de mooiste persoon die ik ooit in mijn leven heb ontmoet’, reageert Niclas. Dit is wel héél lief. Fijn om te zien dat Sylvie en Niclas nog goede vrienden zijn.

https://www.instagram.com/p/C3Ukq5LoDos/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis.

Delen

Meer over Sylvie Meis

ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Sylvie Meis vol zelfspot over turbulent liefdesleven
ZIEN: Sylvie Meis vol zelfspot over turbulent liefdesleven
Lees alle artikelen over Sylvie Meis