sylviemeis_header_instagram

Sylvie Meis viert huwelijksjubileum met reeks prachtige foto’s

Onlangs maakte Sylvie nog bekend dat zij en haar partner niet samenwonen, maar dat betekent niet dat zij minder van elkaar houden. De twee zijn nog steeds hartstikke gelukkig met elkaar.

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis! Nederland leerde Sylvie Meis als VJ bij MTV en TMF en van haar rol als Ice is Costa! en Pista!. In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk. Helaas kwam daar in 2013 een einde aan, toen maakte het stel bekend te gaan scheiden. Samen kreeg het stel een zoon: Damián.

Getrouwd

Het is vandaag alweer 2 jaar geleden dat Sylvie Meis en Niclas Castello elkaar het jawoord gaven. Samen met hun geliefden reisden het stel destijds af naar het mooie Florence, om daar in een sprookjesachtige omgeving de liefde te vieren. Sylvie en Niclas zijn nog steeds ontzettend gelukkig met elkaar en de liefde naar haar partner spreekt Sylvie vandaag uit op Instagram. ‘Jij en ik. Fijn jubileum mijn lieve man, ik hou van je. 19-09-2020’, schrijft Sylvie onder de adembenemende foto’s van zichzelf met Niclas. ‘Fijn jubileum voor de liefde van mijn leven. Ik dacht niet dat het mogelijk was om nog meer van je te houden dan op de dag dat ik met je trouwde, maar het blijkt dat mijn liefde voor jou elke dag groeit. Ik hou van je vandaag en voor altijd. Voor altijd schat’, reageert Niclas onder de foto’s. Als dit geen echte liefde is..

Samenwonen

Ondanks het feit dat Sylvie en Niclas zo gelukkig met elkaar zijn, wonen zij toch niet met elkaar in één huis. Sylvie vertelde tijdens een openhartig interview in Open Kaart dat zowel Sylvie als Niclas harde werkers zijn en zij hun werk beiden op verschillende locaties het beste kunnen uitvoeren. Zo woont en werkt Sylvie in Hamburg en dit geldt voor Niclas in Zwitserland. Zij zien elkaar meestal in de weekenden en via facetime. Wel reist Niclas voor zijn werk veel naar Duitsland, dus het stel ziet elkaar veel. Naast werktripjes, gaan Sylvie en Niclas ook zo nu en dan samen wat dagen op vakantie. Net als nu bijvoorbeeld. Het stel viert hun huwelijksjubileum momenteel in het zonnige Frankrijk. Het geluk straalt er van beiden kanten nog steeds vanaf en dat is alleen maar heel fijn om te zien.


      

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis