sylviemeis_header_instagram
Zie ook:
Delen

Sylvie Meis deelt mooi en liefdevol moeder-zoon momentje

Als er iemand is waar Sylvie zielsveel van houdt, is het haar zoon Damiàn. Op Instagram deelt zij een prachtige foto met haar zoon, die inmiddels een grote jongen is.

Sylvie Meis

Ze is één van de knapste vrouwen van Nederland en Hamburg, moeder van Damiàn en inmiddels alweer ruim twee jaar getrouwd met de liefde van haar leven, Niclas Castello. Wij hebben het natuurlijk over Sylvie Meis. Het model, die alweer heel wat jaren in het Duitse Hamburg woont, trouwde in 2005 met voormalig profvoetballer Rafael van der Vaart. Met hem kreeg zij dan ook haar zoon, Damiàn. Het stel is in 2013 gescheiden, maar zij gaan als goede vrienden door het leven. Afgelopen kerst zaten Sylvie en Niclas nog aan de broodtafel bij Rafael, Estavana en de rest van de familie. Prachtig om te zien..

Damiàn

Sylvie’s zoon Damiàn is inmiddels bijna volwassen en hij lijkt zijn vader achterna te gaan. De 16-jarige jongen timmert lekker aan de weg als voetballer. Damiàn speelt voor het team Esbjerg_fb in Denemarken en hij speelt voor het jongerenteam van Oranje. Geweldig om zijn passie voor voetbal te zien. Sylvie schrijft dagelijks onder zijn Instagramfoto’s dat zij ongelooflijk trots op hem is. Ook plaatst zij zo nu en dan een foto met haar zoon. Moeder en zoon zien elkaar niet dagelijks en daarom zijn deze momentjes extra speciaal voor beiden. Sylvie zocht hem op in Denemarken en schrijft onder deze prachtige foto: ‘Er is geen grotere liefde’. Zo mooi om de liefde en sterke band tussen moeder en zoon te zien.

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis.

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis