100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Nicolette Kluijver: ‘Dankbaar voor dit afscheid. Ik voel me gedragen’

Nicolette Kluijver neemt voor een tijdje afscheid van al haar geliefden. De manier hoe dit afscheid verliep, ontroerd haar enorm.

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand.

Afscheid

Nicolette woont samen met de kinderen en veel andere kennissen op Bonaire. Voor werk reist zij regelmatig op en neer naar Nederland, maar dit keer gaat zij voor langere tijd terug. Gisteren genoot Nicolette van haar laatste uurtjes en momenten in de zon. Zij heeft vervolgens een groot afscheid gehad en daar werd zij best emotioneel van. Een hele grote groep vrienden en kinderen stond voor haar klaar. Nicolette kreeg veel cadeautjes en knuffels en zij gaat iedereen ontzettend missen. ‘Ik waardeer dit zo. Ben dankbaar voor dit afscheid. In liefde en harmonie kan ik nu een paar weken aan het werk. En ik voel de steun van deze mensen.. Ik voel me gedragen.’, schrijft Nicolette onder een foto, waarbij de grote groep vrienden staat te zwaaien. 7 weken zijn zo om en voordat Nicolette het weet, is zij weer terug op het zonnige eiland.

Bron en Beeld: Instagram Nicolette Kluijver.

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

Dolgelukkige Nicolette Kluijver: 'Zoveel liefde in mijn leven'
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’
Stralende Nicolette Kluijver deelt geweldig nieuws
Stralende Nicolette Kluijver deelt geweldig nieuws
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver