100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Vermiste hond van Nicolette Kluijver weer terecht: ‘Ze liep langs de snelweg’

Nicolette's lieve viervoeter was weggelopen, maar gelukkig heeft zij 'm gevonden. De presentatrice kan haar geluk niet op.

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand. Momenteel is Nicolette weer gelukkig in de liefde, maar wij hebben de man in kwestie nog niet voorbij zien komen op haar socials.

Vermiste hond

Nicolette is een echte dierenvriend en zij was gisteren dan ook in paniek, toen haar hondje weg was gelopen. Nu deelt zij een ultiem geluksmoment op Instagram, want haar pluizige viervoeter is weer terecht. ‘Flapoor was gisteren na een ongelukje met een stroomdraad van het weiland in paniek weggelopen. Ze liep uiteindelijk langs de snelweg. Nu weer veilig in mijn armen. Iedereen die heeft meegeholpen, lieve berichtjes heeft gestuurd en heeft meegeleefd: dankjewel’, schrijft zij op Instagram. Wat fijn dat Flapoor gevonden is. Ga maar lekker veel knuffelen met je hond, Nicolette.

Bron en Beeld: Instagram Nicolette Kluijver

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

FOTO: Nicolette Kluijver showt voor het eerst haar nieuwe liefde
FOTO: Nicolette Kluijver showt voor het eerst haar nieuwe liefde
OUCH: Pijnlijk ongeluk voor Nicolette Kluijver
OUCH: Pijnlijk ongeluk voor Nicolette Kluijver
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver