Nicolette Kluijver deelt heftig nieuws over zwangerschap
Delen

Nicolette Kluijver deelt heftig nieuws over zwangerschap

Nicolette Kluijver deelt een heftig verhaal in Rooijakkers over de vloer...

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand.

Dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is, dat weet Nicolette Kluijver maar al te goed. De wereld zakte onder haar voeten vandaan toen er longkanker bij haar werd ontdekt. Een zware longoperatie volgde en sindsdien blijft het spannend voor Nicolette.

Zwangerschap en zware medicatie

Nicolette Kluijver doet een hartverscheurende onthulling in Rooijakkers over de vloer. Bij de Expeditie Robinson-presentatrice werd in 2017 longkanker geconstateerd. Vlak daarvoor kreeg ze al zware medicatie, omdat ze behandeld werd voor tuberculose. “Ik kreeg zelfs haaruitval en pijn aan mijn botten”, vertelt ze in de nieuwste aflevering die nu al op Videoland is te zien. Nicolette wordt een tijd niet ongesteld en ze denkt dat dat door de zware medicatie komt. “Maar ik bleek zwanger te zijn van de vierde”, vertelt ze. Omdat de medicijnen die ze krijgt heel gevaarlijk kunnen zijn voor de baby, moet ze haar zwangerschap afbreken. Nicolette krijgt amper de tijd om dit te verwerken, want vlak daarna hoort ze dat ze longkanker heeft. “Als ik niet ziek was geweest, had ik het kindje wel laten komen. Het voelt zo verschrikkelijk dat je daar afscheid van moet nemen. Je wilt het wel houden, maar het kan niet, want je lijf is ziek”, aldus Nicolette.

Bron: RTL Boulevard, Rooijakkers over de vloer. Beeld: Instagram Nicolette Kluijver

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: 'Zoveel liefde in mijn leven'
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver