100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Nicolette Kluijver deelt pikante beelden van fotoshoot in ondergoed

Nicolette Kluijver is een verschijning en dat mocht zij gisteren weer laten zien tijdens een fotoshoot. De beelden die zij met haar volgers deelt, liegen er niet om.

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand.

Pikante beelden

Nicolette woont samen met haar kinderen op Bonaire, maar zij vliegt regelmatig terug naar Nederland. Voor werk of iets anders belangrijks bijvoorbeeld. Momenteel is de presentatrice alweer heel wat dagen in het land voor zowel werk als quality time met familie. Zo bezochten zij vorige week samen de Efteling en nu deelt Nicolette beelden van een pikante fotoshoot die zij gisteren had. In ondergoed en andere sexy outfits poseerde Nicolette voor de camera. Alle resultaten deelt zij nog niet, maar de presentatrice geeft alvast een sneek peek en het ziet er heel goed uit. Volgers gaan uit hun dak en dat begrijpen wij maar al te goed. Nicolette ziet er prachtig uit!

https://www.instagram.com/reel/CuW7d8MoN_B/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Nicolette Kluijver.

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: 'Zoveel liefde in mijn leven'
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver