100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Nicolette Kluijver deelt foto met pasgeboren baby’s vanuit ziekenhuisbed

Nicolette deelt een prachtige en mierzoete foto met haar volgers. Wat een mooi, maar vooral ook bijzonder moment is dit geweest.

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand.

Dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is, dat weet Nicolette Kluijver maar al te goed. De wereld zakte onder haar voeten vandaan toen er longkanker bij haar werd ontdekt. Een zware longoperatie volgde en sindsdien blijft het spannend voor Nicolette.

Pasgeboren baby’s

Het is alweer 9 jaar geleden dat Nicolette Kluijver moeder werd van een tweeling. Nicolette is apetrots op haar kinderen en zij maakt de mooiste momenten met haar zoon en dochter mee. Afgelopen weekend vierden zij hun 9e verjaardag en daar stond Nicolette even bij stil. Zij deelde een foto vanuit het ziekenhuisbed. Ana-Sofia en Jesse waren hier net geboren. Wat een prachtige foto en wat een geluk…

https://www.instagram.com/p/CzNwPTkoTTN/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Nicolette Kluijver

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

OUCH: Pijnlijk ongeluk voor Nicolette Kluijver
OUCH: Pijnlijk ongeluk voor Nicolette Kluijver
Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson
Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver