100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nicolette Kluijver zet woonboerderij te koop

Presentatrice en voormalig model Nicolette Kluijver heeft haar woonboerderij in Ouderkerk aan de Amstel te koop gezet voor maar liefst 2,85 miljoen euro.

Nicolette Kluijver

Nicolette Rianne Kluijver (29 september 1984) is op dit moment wekelijks op tv te zien als presentatrice van Expeditie Robinson 2022. Zij presenteert dit programma sinds 2014. 

Gezin

In 2009 trouwde Kluijver met plastisch chirurg Joost Staudt en samen kregen zij drie kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand. Nicolette vertelde dat het lastig was elkaar weer te vinden ‘na het afleggen van zo’n hobbelige weg’. Kluijver heeft in 2017 een stuk van haar linkerlong moeten laten verwijderen nadat bij haar longkanker werd geconstateerd. Ondanks alle emoties wilden ze voor hun kinderen de rust bewaren. De kinderen bleven gewoon op de gezinsboerderij in Ouderkerk aan de Amstel wonen, met afwisselend Nicolette of Joost, die ook een onderkomen in de buurt hadden geregeld.

Bonaire

In coronatijd zijn Nicolette en Joost met de kinderen voor onbepaalde tijd naar Bonaire vertrokken. . ‘Joost en ik wonen in aparte huizen’, vertelt Nicolette in een gesprek bij Radio 538. Nicolette is blij met de huidige relatievorm.

Woonboerderij

Nicolette heeft haar woonboerderij na haar verhuizing naar Bonaire een tijdje verhuurd. Inmiddels staat de woonboerderij te koop voor maar liefst 2,85 miljoen euro. De woonboerderij heeft een woonoppervlakte van 312 vierkante meter. Totaal beschikt de boerderij over acht kamers, waaronder 4 slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. Het huis is voorzien van een luxe keuken met kookeiland en het heeft een eigen gym, een jacuzzi in de tuin en een ligplaats met steiger voor de deur. Foto’s van de luxe woonboerderij vind je hier.

 

Bron: Bekende buren, Rappange

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: 'Zoveel liefde in mijn leven'
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver