100%NL Magazine Nielson
Zie ook:
Delen

Nielson geeft relatie-update: ‘Het is te vroeg’

Nielson liet kortgeleden weten dat hij het flink verkloot heeft thuis. Hij en Hanna besloten er samen aan te gaan werken. De zanger geeft nu een update over hoe het gaat..

Nielson

Van jongs af aan was Nielson al druk bezig met muziek. In 2012 besloot hij om mee te doen aan de talentenjacht ‘De beste singer-songwriter van Nederland’. Ondanks dat Nielson er toen niet met de winst vandoor ging, scoorde hij wel een hit met Beauty & de Brains.

Vanaf dat moment ging het hard! in 2014 bracht hij zijn eerste album uit, die op de tweede plaats in de Nederlandse albumlijsten eindigde. Vorig jaar was Nielson ook een van de deelnemers van de Beste Zangers.

Relatie-update

Een tijd geleden werd bekend dat Nielson ontrouw is geweest aan zijn vrouw en dit heeft hij zelf ook toegegeven. De zanger heeft gelijk daarna laten weten dat hij en Hanna hier samen aan gaan werken en hun relatie proberen te redden. Over de zanger wordt heel veel gezegd en geschreven, maar hij focust zich volledig op zijn vrouw. ‘Ik vind het veel belangrijker wat mijn vrouw vindt, dan wat heel Nederland vindt.’, laat hij weten aan 100%NL.

De huwelijksproblemen lijken niet alleen negativiteit met zich mee te brengen. Nielson weet nu namelijk al dat hij over een tijdje ook liedjes over deze periode gaat schrijven. ‘Ik ga hier honderd procent wel liedjes uit halen. Ik haal uit alles liedjes, maar het is te vroeg’, vertelt hij. Na alle omstandigheden en deze donkere periode, lijkt het wel goed te gaan met de zanger. ‘het is wel een chaotische tijd, maar dat hoort erbij. Het gaat goed omdat Hanna en ik het echt samen aanpakken. Het gaat goed, beter dan ik had durven dromen.’ Wat fijn om te horen dat het zo goed gaat tussen het stel en dat zij er samen uit zullen komen..

Bron en Beeld: 100%NL Radio

Delen

Meer over Nielson

Nielson staat voor moeilijke keuze en schakelt hulp in
Nielson staat voor moeilijke keuze en schakelt hulp in
Nielson openhartig over vreemdgaan: 'Heb het flink verkloot thuis'
Nielson openhartig over vreemdgaan: ‘Heb het flink verkloot thuis’
Lees alle artikelen over Nielson