100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

Nienke plas vertelt over zwangerschap en verschil van 2 naar 3 kinderen

Onder een bijzondere zwangerschapsfoto plaatst Nienke een bericht, waarbij zij laat weten dat het krijgen van een derde baby anders is en voelt dan de eerste twee.

Gezin Nienke en Resley

Nienke Plas en Resley Stjeward hebben al jaren een relatie en in 2020 zijn zij samen getrouwd. Samen hebben zij twee zoontjes, Frenky-Dean en Novi-Jaxx. Net nadat het gezin Novi-Jaxx zijn eerste verjaardag had gevierd, maakte Nienke bekend zwanger te zijn van haar derde kindje. Zij plaatst regelmatig foto’s waarop haar snelgroeiende babybuik te bewonderen is. Wij zijn vooral benieuwd of Nienke een jongensmoeder zal blijven, of dat zij dit keer een meisje zal krijgen. Dit weet het gezin zelf ook nog niet, dus dat maakt het extra leuk en spannend.

Derde baby

Op Instagram plaatst Nienke nu een bijzonder mooie zwangerschapsfoto, die is geschoten tijdens een fotoshoot. In prachtige spijkerkleding en met haar grote babybuikje bloot, straalt zij enorm. Onder het bericht laat Nienke weten dat zij er bij de eerste twee zwangerschappen duidelijk anders naar keek, dan bij de derde. ‘Heel eerlijk, een derde keer zwanger zijn vliegt voorbij. Niet iedere week lees ik welk formaat groente of fruit de kleine nu ongeveer is. De “spanning” van wat er gaat komen is ingeruild voor kleertjes wassen van de grote broers. Ik kijk niet alleen uit naar deze baby maar ook naar de dynamiek die zal veranderen in het hele gezin. Als je mij 10 jaar geleden had verteld dat ik nu zwanger zou zijn van nummer 3 zou ik hard hebben gelachen en daarna zachtjes in je oor gefluisterd: ‘Dus je poempoem overleeft dat noh?’, schrijft zij onder de foto, waarbij zij eindigt met een grapje. Het lijkt erop dat het gezin van Nienke en Resley binnen enkele weken al met 5 zal zijn en wij wensen haar dan ook veel succes en geluk met de laatste loodjes. Powervrouw is het!

https://www.instagram.com/p/CktfAtKreiD/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Lees alle artikelen over Nienke Plas