OH WOW: Nienke Plas begint video met een wel héél intiem speeltje
Zie ook:
Delen

OH WOW: Nienke Plas begint video met een wel héél intiem speeltje

Nienke deelt een hilarische video samen met haar schoonmoeder. Met het beginstukje trekt zij gelijk iedereens aandacht...

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: maar het is iedere keer weer smullen. Nienke is al jaren samen met haar partner, Resley. Samen kregen zij drie kinderen: Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley.

Eerder dit jaar liet Nienke’s jongste kindje, Harley heel Nederland schrikken. De kleine meid bleek een hartafwijking te hebben en zij is daarom gelijk geopereerd. Het waren spannende weken voor de familie, maar gelukkig gaat het weer goed met de kleine meid.

Intiem speeltje

Nienke deelt dagelijks de grappigste video’s met haar volgers. De vlogster brengt veel tijd met familie door en zij heeft een hele goede band met Resley’s familie. Nu maakt zij zelfs een programma waarin zij samen met haar schoonmoeder te zien is. Nienke deelt een deel van de video op haar Instagram en met de eerste paar seconden trekt zij gelijk haar volgers’ aandacht. Zij heeft hier namelijk een heel intiem speeltje vast. Vervolgens deelt zij nog wat hilarische beelden van hoe zij samen te werk gingen. ‘Je zal maar een programma maken waar je LETTERLIJK door het stof moet.. En dat ook nog met je schoonmoeder. Ik speel soms met m’n leven door de discussie aan te gaan maar we eindigen altijd als besties’, schrijft Nienke. Geweldig om dit samen met je schoonmoeder te doen.

https://www.instagram.com/reel/Cvu6u7jId6C/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Lees alle artikelen over Nienke Plas