100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

NIEUW BEGIN: Miljuschka wil afvallen ‘Ga langzaam richting 100 kilo’

Het nieuwe jaar gaat ook voor Miljuschka gepaard met goede voornemens.

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

Miljuschka is al jaren samen met haar grote liefde, Philip. Uit een eerdere relatie kreeg zij twee kinderen: Rembrandt en Felina.

Nieuw jaar, nieuw begin

Het nieuwe jaar gaat ook voor Miljuschka gepaard met nieuwe voornemens. Via Instagram Stories laat ze weten dat ze wil afvallen. “Ik had ze liever niet gehad, maar ik moet natuurlijk aan de bak. Ik ben te zwaar.” Momenteel weegt ze 91 kilo. “Dus we gaan langzaam naar de 100 toe. Mijn cholesterol is twee keer te hoog”, licht ze toe. Daarom gaat Miljushka maatregelen nemen: “Dus dit jaar ga ik – ik krijg het bijna mijn strot niet uit – gezond eten en sporten. En daar ga ik proberen plezier in te vinden.” Je ziet haar bericht hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka

Delen

Meer over Miljuschka

Philip over eerste, niet zo soepele, ontmoeting met Miljuschka: 'Een beetje heftig'
Philip over eerste, niet zo soepele, ontmoeting met Miljuschka: ‘Een beetje heftig’
AAWH: Miljuschka maakt droom van dochter werkelijkheid!
AAWH: Miljuschka maakt droom van dochter werkelijkheid!
Lees alle artikelen over Miljuschka