100%NL Magazine Nikkie Plessen
Zie ook:
Delen

Nikkie Plessen houdt de gemoederen flink bezig met extreem diep decolleté

Op Instagram showt Nikkie Plessen vol trots een waanzinnige jurk met een diep decolleté, hiermee weet ze de gemoederen flink bezig te houden.

Nikkie Plessen

Van een jonge actrice tot aan een zeer succesvol zakenvrouw: Nikkie Plessen heeft het allemaal. Toen zij in 2011 besloot om haar eigen kledinglijn NIKKIE te lanceren had ze nooit kunnen dromen wat voor imperium ze in de loop der jaren zou opbouwen. Volgens Quote heeft Nikkie op dit moment een persoonlijk vermogen van maar liefst €28 miljoen euro. WOW!

Gezin

Samen met haar man Ruben Bontekoe en haar twee kinderen woont Nikkie in een waanzinnig grachtenpand in Amsterdam.

En we kennen Nikkie: als ze iets doet, doet ze het goed! Het monumentale pand waarin ze woont telt maar liefst 5 verdiepingen en is echt waan-zin-nig! Nikkie heeft het huis met zoveel klasse en stijl ingericht, dat zie je meteen op de foto’s. In het midden van het huis is een vide gemaakt, waar je naar beneden kunt kijken naar een andere etage.

Ben je benieuwd naar de inrichting van het huis van Nikkie? Dat zie je hier!

Decolleté

Vorige week had Nikkie Plessen een speciale gelegenheid en dus trok ze haar allermooiste jurk uit de kast. Het werd een lange, zwarte jurk met een extreem decolleté en strass langs de rand. Modebewust als Nikkie is stylde ze dit af met een grote zonnebril en bijpassende ketting. Haar haren droeg ze strak naar achter in een staart en ook haar make-up zag er waanzinnig uit. Nikkie zag eruit alsof ze zo de rode loper op kon!

De reacties stromen dan ook binnen voor de zakenvrouw. Tanja Jess schrijft onder de foto’s: ‘Knap!!’ en ook veel andere volgers van Nikkie roemen haar om haar waanzinnige look. Toch zijn de meningen verdeeld onder de foto’s en zijn er ook heel veel mensen die de look niet mooi vinden. Gelukkig heeft Nikkie een hoop trouwe fans die voor haar in de bres springen en het voor haar opnemen. ‘Kleuter gedrag echt waar! Leef en laten leven..wat u niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet. Een les voor velen van jullie!!’, schrijft iemand. Een andere volger van Nikkie laat weer weten: ‘Wat een nare reacties allemaal! Jaloezie maakt je lelijk lieve mensen!’

Bron en Beeld: Instagram Nikkie Plessen

Delen

Meer over Nikkie Plessen

Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: 'Echt ordinair'
Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: ‘Echt ordinair’
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
Lees alle artikelen over Nikkie Plessen