Noa Vahle Linda de Mol 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Noa Vahle doet boekje open: ‘De grond verdwijnt onder je voeten’

Met Noa als presentatrice gaat het momenteel heel goed, maar zij ging vorig jaar samen met haar moeder en broer door een hele heftige periode. Zij vertelt er nu over...

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Heftige periode

Net nadat bekend werd gemaakt dat Noa’s stiefvader, Jeroen Rietbergen, betrokken was bij verschillende misstanden rondom TVOH, werd niet alleen hij, maar ook Linda de Mol kapotgemaakt. In het LINDA. Meiden winterboek blikt Noa terug op deze heftige tijd.

Totdat de BOOS-aflevering online werd gezet, was alles nog ‘goed en fijn’, maar snel daarna niet meer. ‘De grond verdwijnt onder je voeten als je zoiets hoort. Het allerergst vind ik wat het met mijn moeder heeft gedaan, ze is echt kapotgemaakt.’ Wat Noa het ergste vindt, is dat mensen riepen dat Linda van alles op de hoogte zou zijn geweest. Noa zag hoeveel pijn haar moeder had. ‘Mijn moeder is een sterke vrouw, niets kon haar raken. Daar keek ik tegenop, maar nu waren de rollen ineens omgedraaid.’ Noa is in die periode zo veel mogelijk thuis geweest om haar moeder te steunen.

Tweede kans

Noa is absoluut niet vergeten wat Jeroen heeft gedaan en zij praat het ook niet goed, maar zij moet naar eigen zeggen wel door. Noa legt uit dat Jeroen ook heel veel goede dingen voor het gezin heeft gedaan en dat is zij nog niet vergeten. ‘En ik geloof dat mensen een tweede kans verdienen’, zijn de woorden waar Noa mee eindigt.

Bron en Beeld: LINDA. Meiden Winterboek

Delen

Meer over Noa Vahle

Noa Vahle zet jarige moeder in het zonnetje: 'Mijn grootste voorbeeld'
Noa Vahle zet jarige moeder in het zonnetje: ‘Mijn grootste voorbeeld’
ZIEN: De leukste foto's van Noa Vahle tijdens het EK!
ZIEN: De leukste foto’s van Noa Vahle tijdens het EK!
Lees alle artikelen over Noa Vahle