100%NL Magazine Noa Vahle
Zie ook:
Delen

CUTE: Noa Vahle deelt romantische kiekjes met vriend

Noa is momenteel veel op televisie te zien als presentatrice en verslaggeefster, maar kennen jullie haar leuke vriend ook al? Wat is een prachtig stel is dit!

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Romantische foto’s

Ook Noa geniet van een welverdiende vakantie in het buitenland en hoewel zij niet heel veel foto’s deelt, plaatst zij nu twee hele mooie en romantische foto’s met haar vriend, Tim de Wild. Dit mooie stel was zo te zien weer klaar voor een mooie vakantieavond. Geniet er nog maar even van Noa, want voor je het weet sta je weer op het voetbalveld als verslaggeefster, ook al is dat voor jou natuurlijk ook een feestje. Je doet het heel goed en iedereen vindt het geweldig om jou te zien stralen op tv.

https://www.instagram.com/p/CwFHKs3oSLm/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Noa Vahle

Delen

Meer over Noa Vahle

Noa Vahle deelt prachtig nieuws 'ZIN IN!!!'
Noa Vahle deelt prachtig nieuws ‘ZIN IN!!!’
AAWH: Noa Vahle deelt prachtige en te leuke jeugdfoto met broer Julian
AAWH: Noa Vahle deelt prachtige en te leuke jeugdfoto met broer Julian
Lees alle artikelen over Noa Vahle