Ferry en Noëlle Somogyi
Zie ook:
Delen

Noëlle Somogyi deelt foto vanuit ziekenhuisbed na bevalling “Trok het niet langer”

In een openhartige post op Instagram vertelt Noëlle Somogyi over de bevalling.

Noëlle Somogyi

Haar achternaam verklapt het al: Noëlle Somogyi is de vrouw van de populaire GTST acteur Ferri Somogyi. Ferri en Noëlle ontmoetten elkaar voor het eerst op de Volendammer Kermis. Noëlle was destijds 17 jaar en Ferri 35. Daarna hebben ze jaren geen contact gehad. Een paar jaar geleden vroeg een bekende van het stel of Noëlle op date zou willen met Ferri. In de eerste instantie zei ze nee, maar ze ging uiteindelijk overstag. Op de eerste date voelden ze beide dat het goed zat. Vier dagen later volgde dan ook de tweede date. Het stel ging voor de tweede date ook weer naar het strand en aten, dronken en praten uren met elkaar.

Gezin

En dat het goed zit tussen het stel is wel duidelijk. Samen hebben ze een prachtig gezin met dochter Véda en de tweeling Imre en Lux. Alle drie de kinderen groeien als kool en Noëlle is vandaag de dag een heuse influencer met maar liefst 34.000 volgers. Op haar Instagrampagina deelt ze de allerleukste kiekjes van haar gezin en krijgen haar volgers een uniek kijkje in haar leven.

Ziekenhuisbed

Precies 2,5 jaar geleden is Noëlle van bevallen van haar tweeling. Daarover deelt zij een bericht op Instagram en schrijft daarbij: “Ik vind het zo gek dat dit al 2,5 jaar geleden is. Voelt als gisteren.” Verder schrijft ze dat ze haar leven nu 10 x leuker vindt, terwijl het nog steeds zwaar is, maar anders. Je ziet het hele bericht hieronder.

Noelle Somogyi post bevallen

Bron en Beeld: Instagram Noelle Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi