100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

Noëlle Somogyi laat haar volgers weten: ‘Voorstadium van baarmoederhalskanker’

In een openhartige post op Instagram laat Noëlle Somogyi weten dat ze een voorstadium van baarmoederhalskanker had.

Noëlle Somogyi

Haar achternaam verklapt het al: Noëlle Somogyi is de vrouw van de populaire GTST acteur Ferri Somogyi. Ferri en Noëlle ontmoetten elkaar voor het eerst op de Volendammer Kermis. Noëlle was destijds 17 jaar en Ferri 35. Daarna hebben ze jaren geen contact gehad. Een paar jaar geleden vroeg een bekende van het stel of Noëlle op date zou willen met Ferri. In de eerste instantie zei ze nee, maar ze ging uiteindelijk overstag. Op de eerste date voelden ze beide dat het goed zat. Vier dagen later volgde dan ook de tweede date. Het stel ging voor de tweede date ook weer naar het strand en aten, dronken en praten uren met elkaar.

Gezin

En dat het goed zit tussen het stel is wel duidelijk. Samen hebben ze een prachtig gezin met dochter Véder en de tweeling Imre en Lux. Alle drie de kinderen groeien als kool en Noëlle is vandaag de dag een heuse influencer met maar liefst 34.000 volgers. Op haar Instagrampagina deelt ze de allerleukste kiekjes van haar gezin en krijgen haar volgers een uniek kijkje in haar leven.

Voorstadium van baarmoederhalskanker

Maar niet alleen de mooie plaatjes worden gedeeld door Noëlle, ook voor de minder leuke en belangrijke berichten gebruikt ze haar platform. Vandaag deelt Noëlle dan ook een bericht op haar Instagram wat eigenlijk alle vrouwen ter harte zouden moeten nemen.

Noëlle: ‘Vorig jaar heb ik een lisexcisie gehad, een ingreep aan mijn baarmoedermond. Mijn uitstrijkje gaf namelijk CIN2 en HPV18 aan. Omdat ik geen kinderen meer wil is de ingreep gelijk uitgevoerd (je hebt iets meer kans op vroeggeboorte na de ingreep) en dat was maar goed ook want de uitslag van de cellen die erna op kweek zijn gezet was dat ik toch echt een voorstadium van baarmoederhalskanker had. Echt een heel naar idee.’

Gelukkig maar dat Noëlle het uitstrijkje heeft laten doen, want zo was ze er vroeg bij en heeft ze na de ingreep goed nieuws gehad. ‘2 weken geleden heb ik weer een onderzoek gehad en ik ben vanochtend gebeld met de best mogelijke uitslag; pap1 en geen hpv meer! Zooo fijn. Mensen echt, doe dat uitstrijkje als je nog moet gaan. Je kunt het ook thuis doen als je het liever niet bij de huisarts wil doen. Het is zo belangrijk!’

Wij zijn heel blij dat alles goed is gegaan voor Noëlle en vinden het goed dat ze dit bij de vrouwen onder de aandacht brengt. Via het RIVM is een zelftest gemakkelijk aan te vragen, dat kan je doen via deze link.

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi