100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)

Er zit een leeftijdsverschil van 18 jaar tussen Noëlle en Ferri, maar dat maakt voor dit mooie stel gelukkig niks uit.

Ferri en Noëlle Somogyi

Als je het ons vraagt zijn zij het perfecte koppel: Ferri en Noëlle Somogyi. Samen wonen ze in een prachtig huis in Laren met hun drie kinderen: dochter Véda en de tweeling Imre en Lux. Gelukkig voor ons deelt Noëlle regelmatig de leukste kiekjes van het gezinsgeluk zodat wij ook een beetje mee kunnen genieten!

Leeftijdsverschil

Ferri en Noëlle zijn al jaren dolgelukkig samen. Dat er een leeftijdsverschil van 18 jaar tussen de twee zit, maar gelukkig niks uit. Op Instagram vroeg iemand wat mensen destijds zeiden over het leeftijdsverschil en of Noëlle verschil merkt in het dagelijks leven. Zij antwoordt met: ‘Ik weet geen exacte dingen, maar er zal vast veel over zijn geluld. Online ook een hoop zooi over gelezen, dat het nooit stand zou houden, hij weer een jonge meid had etc. Maar in mijn directe omgeving nooit iets vervelends gehoord.’

‘In ons leven nu denk ik er nauwelijks aan. Hij is 50, maar ik een volwassen vrouw van 32. Ik merk het verschil niet echt en hij is gewoon best jeugdig voor z’n leeftijd haha’, schrijft Noëlle. Een leeftijdverschil hoeft inderdaad niet uit te maken. Ferri en Noëlle zijn zó leuk samen.

100%NL Magazine Ferri en Noëlle Somogyi

Bron en Beeld: Instagram Noëlle Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Noëlle Somogyi deelt foto vanuit ziekenhuisbed na bevalling
Noëlle Somogyi deelt foto vanuit ziekenhuisbed na bevalling “Trok het niet langer”
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi