100%NL Magazine Kim Feenstra
Delen

OEHLALA: Kim Feenstra straalt in zwarte lingerie!

Kim Feenstra deelt een foto van zichzelf in zwarte lingerie en wij kunnen niet anders zeggen dan dat zij er geweldig uitziet!

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren. In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontje, Brooklynn.

Zwarte lingerie

De foto’s die Kim op Instagram deelt, zijn enorm variërend. Zij deelt regelmatig foto’s van haar knappe zoontje, maar ook plaatst zij veel van zichzelf als model of gewoon uit het dagelijks leven. Nu plaatst Kim een foto waarvan haar volgers’ hoofd op hol slaat. Wat is Kim toch een prachtige moeder en vrouw. Haar volgers reageren super enthousiast. Zo schrijft iemand: “Je ziet er stralend uit met je mooie lingerie en make-up.” en iemand anders zegt: “De mooiste der mooiste.” Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra