100%NL Magazine Douwe Bob
Delen

OELALA: Fans kwijlen weg bij afgetrainde lichaam Douwe Bob

Douwe Bob gaat uit de kleren op Instagram en daarmee bezorgt hij menig volger rode oortjes. Zo sexy zagen wij hem nooit eerder!

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Gezin

2021 was het jaar van Douwe Bob. Niet om zijn muziek, maar om het feit dat hij dat jaar maar liefst 3 keer vader werd. Bij drie verschillende vrouwen kreeg Douwe drie kinderen: dochters Bobby en Ziggy en zoon Elias. Een drukke boel voor Douwe, maar hij doet er alles aan om er voor zijn kinderen te zijn. Zo deelt hij regelmatig de leukste kiekjes van zijn kroost en is hij een hele trotse vader.

Uit de kleren!

Douwe Bob verschijnt op de nieuwe cover van Mens Health en deelt alvast wat beelden op zijn Instagram. WOW! Wat ziet hij er goed uit zeg. Ook zijn volgers reageren enthousiast. Zo schrijven ze: “Potverdikkie, goedemorgen ja, mooi hoor!” en “Ben gelukkig getrouwd. Maar kijken mag wel..” Je ziet de foto’s hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob, Instagram Menshealthnl

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
Lees alle artikelen over Douwe Bob