OG3NE-zangeres Lisa houdt de gemoederen flink bezig met diep decolleté
Delen

OG3NE-zangeres Lisa houdt de gemoederen flink bezig met diep decolleté

Op Instagram showt Lisa van OG3NE vol trots een waanzinnige jurk met een diep decolleté, hiermee weet ze de gemoederen flink bezig te houden.

OG3NE

OG3NE is een meidengroep bestaande uit drie zussen: Lisa, Amy en Shelley Vol. Samen zingen de zussen de sterren van de hemel! De zusjes werden bekend in 2007, toen ze het Junior Eurovisiesongfestival wisten te winnen. Daarna bleef het een lange tijd stil rondom OG3NE, maar in 2014 maakten de zusjes een gigantische comeback door mee te doen aan The Voice of Holland! Daarna is hun carrière in een stijgende lijn omhoog gegaan. Wow, wat hebben deze meiden al veel bereikt samen!

Liefdesleven van Lisa

Lisa Vol is de oudste zus. Lisa heeft wat turbulente jaren achter de rug, want na een relatie van 7 jaar met Ergin Arslanbas besloot de blonde schone in december 2021 dat de relatie tot een einde kwam. Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en pakt Lisa het leven weer op. Op haar Instagrampagina zien we dat ze met volle teugen geniet van verschillende vakanties, optredens en haar vrienden en familie. Ook heeft Lisa opnieuw de liefde gevonden. De zangeres is dolgelukkig met haar nieuwe vriend Robin de Brie, die ze heel graag op Instagram voorstelde een paar maanden terug. Daarbij schreef ze: “Oooohh my flame“. Op de Instagram foto’s zien we dat het koppel het héél leuk samen.

Decolleté

Gister deelde Lisa een hele zwoele spiegelfoto van zichzelf, in een sexy zwarte jurk met een diep decolleté. Zó zagen we Lisa nog nooit! De volgers van Lisa kunnen de foto goed waarderen, want ze plaatsen allemaal massaal hartjes onder de post. Benieuwd naar de foto? Die zie je hier!

 

Bron en Beeld: Lisa Vol

Delen

Meer over OG3NE

OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: 'Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig'
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: ‘Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig’
Lees alle artikelen over OG3NE