Olcay Gulsen
Zie ook:
Delen

LOOKING GOOD: Olcay Gulsen showt sixpack aan volgers

Dat Olcay er geweldig uitziet, wisten wij al, maar dat zij zó'n afgetraind lichaam heeft, wisten wij nog niet. Hard werken wordt beloond!

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemerk SuperTrash over. In 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf helaas failliet.

Olcay heeft de laatste jaren ook verschillende tv-klussen aangenomen. Zo was ze te zien in het Beter laat dan nooit, Boxing Stars en was ze sinds 2014 regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard als deskundige. In 2020 was Olcay te zien in haar eigen docuserie Olcay & Huiselijke geweld. Momenteel is zij samen met Ruud de Wild te zien in hun eigen documentaire Ruud & Olcay. Ruud de Wild is de man waar Olcay al jaren gelukkig mee is.

Afgetraind

Samen met haar zusjes, genoot Olcay van een heerlijke vakantie in Marbella. Zij nam haar volgers mee, door veel foto’s en video’s te delen via Instagram. Olcay houdt van lekker eten, maar zij is duidelijk ook vaak in de sportschool te vinden. In haar reeks foto’s, poseert zij in bikini en samen met haar zussen. In de video die voorbijkomt, is haar sixpack duidelijk te zien. You look good, Olcay!!

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen.

Delen

Meer over Olcay Gulsen

LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen