100pmagazine bibi chester en teddy
Zie ook:
Delen

AAWH: Ondeugende Teddy en Chester laten álle harten smelten

Chester en Teddy zijn echt om op te eten en dat weten Bibi's volgers ook. Dit keer deelt zij een foto waardoor onze zondag gelijk goed begint.

Bibi Breijman

Bibi Breijman werd bekend bij het Nederlandse publiek na haar deelname aan ‘Oh Oh Cherso’. Een paar jaar daarna deed ze mee aan het programma It Takes 2.

Tijdens de opnames van It Takes 2 zat Bibi in het team van Waylon. De twee kregen daarna een relatie die vervolgens ook werd bezegeld met twee prachtige kinderen. Samen hebben ze een dochter Teddy en zoon Chester.

Teddy en Chester

Bibi en Waylon mogen hun handen dichtknijpen met hun lieve dochter en zoon. Zij toveren niet alleen dagelijks een lach op het gezicht van Bibi en Waylon, maar ook op alle gezichten van Waylon en Bibi’s volgers. De ene keer is het Teddy die een gek dansje doet en de andere keer is het Chester die volgers laat smelten met zijn betoverende ogen en stralende lach.

Dit keer deelt Bibi wederom een foto waarbij wij wegsmelten. Op de eerste foto poseert Chester met zijn stoere zonnebril op en op de tweede foto zit hij samen met Teddy in de kinderwagen. Broer en zus stralen en lachen in de camera. Wat zijn de twee toch gek op elkaar en wat zijn zij lief. Wij kunnen hier écht geen genoeg van krijgen.

https://www.instagram.com/p/CtB2-rAtRcX/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman