100%NL Magazine Kelly Piquet en Max Verstappen
Zie ook:
Delen

ONHERKENBAAR: Zó zag Kelly Piquet er vroeger uit!

Dat Kelly Piquet vroeger al onwijs knap was, bewijst deze foto maar weer. Wat waren zij en haar broertje en zusje schattig...

Kelly Piquet en Max Verstappen

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Vroeger

Kelly is model van beroep en zij is ongelooflijk knap. Met haar mooie donkere haren, haar lichte ogen en haar prachtige lichaam, verbluft zij haar volgers keer op keer met de mooiste foto’s van zichzelf. Julia Piquet, het zusje van Kelly, deelde een foto van vroeger op Instagram. Kelly, Julia en hun broertje Nelson Piquet Jr. zijn daar zwemmend te zien. Kelly is echt onherkenbaar, maar zij was vroeger al zó knap. Heel leuk om dit terug te zien.

Bron en Beeld: Instagram Julia PIquet

Delen

Meer over Kelly Piquet

Emotionele Kelly Piquet: 'Mijn hart is volledig gebroken'
Emotionele Kelly Piquet: ‘Mijn hart is volledig gebroken’
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
Lees alle artikelen over Kelly Piquet