100%NL Magazine Jan Kooijman en Katja Schuurman

Openhartig: Katja en Jan vertellen over hun trouwplannen!

De eerste keer dat ze elkaar zagen, interviewde Jan Katja. Hij was gasthoofdredacteur voor een glossy en wilde een iconische vrouw interviewen. Het werd Katja. En hoewel ze in de tussentijd de deur niet bij elkaar platliepen, voelt hun samenzijn altijd energiek en 100% vertrouwd. Wij interviewde dit gezellige duo voor de nieuwe juli/augustus editie!

Katja: “Ik ben al een keer getrouwd geweest en nu mag ik weer. Er zit dan zo’n lullig tussending van het scheiden tussen, maar daarna kan je weer. Ik vind het niet belangrijk om te trouwen, maar ik wil de liefde vieren. En de media moeten lekker opzouten, die sturen we wel een foto achteraf.”

Jan: “Ik zie mijzelf ooit wel trouwen, maar wij zijn al 17 jaar samen, dus het voelt ook wel een beetje alsof we getrouwd zijn. Maar ik heb twee dochters en zij willen graag zo’n jurk aan en dat meemaken. Stiekem denk ik ook wel dat dat erg leuk is. Ook voor mezelf. Wat Katja zegt: het vieren van de liefde, zo’n mega feest, een super leuke dag. Wij hebben het alleen nooit zo belangrijk gevonden dat het voelde alsof het nodig was. We hadden het heel erg leuk met elkaar. En nu hebben we twee kinderen en hebben we het heel erg leuk met zijn vieren.”

Lees het hele interview van Jan Kooijman en Katja Schuurman in onze nieuwe juli/augustus editie!