100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Openhartige Simon Keizer: ‘Nog één laatste boodschap…’

De afscheidsconcerten zijn afgelopen, maar Simon had nog één laatste boodschap aan al zijn fans en volgers..

Nick en Simon

Nick & Simon, wie kent ze niet en wie is er niet groot geworden met liedjes als ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Spaanse Duif’? Na gisteren zullen deze liedjes nooit meer live worden gespeeld door Nick en Simon als duo, want na een carrière van 17 jaar viel gisteren officieel het doek voor de twee. De laatste zes afscheidsconcerten in Ahoy zijn afgelopen. Het was voor zowel Nick en Simon als hun publiek één groot spektakel en heel emotioneel. Vanaf nu is het duo geschiedenis..

Laatste boodschap

Vandaag is de eerste dag van Simon z’n nieuwe start en daarom deelt hij een prachtige foto op Instagram. Hierin is hij enorm emotioneel.

‘Wat als je nog één keer iets mocht zeggen… Wat als je nog één keer iets kon doen. Zou je dan alles uit willen leggen over het nu, of misschien over toen? Waarom je tot dit besluit bent gekomen terwijl je toch hebt wat je hartje begeert. Het is of je leeft tussen de mooiste dromen. Hoe kan het dan zijn dat er toch iets frustreert? En als je begint met een uitleg te geven. Een poging tot ‘snap je nou wat ik bedoel?’ dan kom je tot inzicht en denk je wacht even ‘t Zit niet in m’n hoofd, maar dit is een gevoel. En een gevoel is soms niet te verklaren. Gevoel is een niet te negeren geluid. Maar van de laatste ruim twintig jaren stond mijn gevoel zo’n achttien jaar uit. Da’s wat ik langzaamaan hebt moeten leren. Het luisteren naar het diepste van m’n hart. En mijn hart had me wat te vertellen. Het zei dat het tijd werd voor een nieuwe start. Dat houdt in dat dit boek wordt gesloten en sodemekraai wat genoot ik ervan! Maar wat is het mooie van prachtige boeken? Dat je er nog doorheen bladeren kan. Lieve mensen, bedankt voor dit alles. Het ga jullie goed, voor nu is het klaar. Nog één laatste boodschap voor we vertrekken. Wees lief voor jezelf en wees lief voor elkaar’. Daar zijn wij even stil van. Wat heeft hij dit práchtig verwoord.

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
Lees alle artikelen over Simon Keizer