100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Wist jij dat dít de oudere zus van Anouk is?

Over Anouk is veel bekend en iedereen weet hoe zij, haar man en haar kinderen eruitzien, maar ken je haar zus ook?

Anouk

Anouk Teeuwe, algemeen bekend als Anouk, is zonder twijfel een van de meest vooraanstaande en invloedrijke artiesten van Nederland. Anouk brak in de late jaren ’90 door met haar hit ‘Nobody’s Wife’, een krachtig rocknummer dat haar direct op de kaart zette als een stem om rekening mee te houden. Anouk staat bekend om haar rauwe, authentieke geluid en haar vermogen om verschillende muziekstijlen te verkennen, van rock tot soul en van pop tot ballads.

Familie

Wat velen misschien al wel zullen weten, is dat Anouk zes kinderen heeft: Benjahmin, Elijah, Phoenix, Jesiah, Sion en Jelizah. Wat velen waarschijnlijk niét weten, is dat Anouk ook een zus heeft. Zij heet Mascha Meurer Blase Teeuwe en is drie jaar ouder dan Anouk. Over haar is weinig bekend. Anouk deelt dan ook nooit iets van of met haar zus.

Mascha heeft eens in een interview met het AD gezegd: ‘Anouk is wie ze is. Thuis gedraagt ze zich niet anders dan in het openbaar. Ze had altijd al die drive om te zingen. Niet om daarmee per se rijk en beroemd te worden, maar omdat het haar een kick gaf. Nee, verlegen is ze nooit geweest. En als je goed kijkt, zie je dat ook. Ze heeft het nooit nodig gehad om zichzelf, zoals veel andere artiesten, door middel van aangeleerde poses te beschermen of zelfs te verstoppen.’

Benieuwd hoe Mascha eruitziet? Wij delen hieronder wat foto’s.

Bron en Beeld: Instagram Mascha

Delen

Meer over Anouk

Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
WOW: Anouk onherkenbaar tijdens haar eigen show
WOW: Anouk onherkenbaar tijdens haar eigen show
Lees alle artikelen over Anouk