100%NL Magazine Karin Bloemen
Zie ook:
Delen

FOTO: Oudste dochter Karin Bloemen scheert hoofd kaal

De oudste dochter van Karin Bloemen, Eliane, wilde een kort kapsel en dus scheert ze haar hoofd kaal.

Karin Bloemen

Samen met haar man Marnix Busstra heeft Karin twee dochters, Elaine en Iona. Iona is de jongste van de twee meiden. Daarnaast droeg Karin ook de zorg van haar neefje Gerben. Hij is de zoon van Annelies, de zus van Karin. Zij overleed in 1989 na een brand. Twee van de drie kinderen van Annelies kwamen hier ook om. Annelies was getrouwd met de stiefvader van Karin en haar zusjes. Zij zijn ook misbruikt door de stiefvader toen hij nog een relatie had met hun moeder. Een complexe familiegeschiedenis dus.

Gezin

In 1994 stapte Karin in het huwelijksbootje met haar grote liefde Marnix. De twee zijn nog altijd dolgelukkig samen en vormen een hecht gezin met hun kinderen.

Karin en Marnix hebben samen twee dochters die spre-kend op hun bekende moeder lijken. Regelmatig deelt Karin de leukste kiekjes van het gezin. Van mooie foto’s van een fotoshoot tot kiekjes uit de oude doos van prachtige vakanties. Wij genieten gezellig mee!

Oudste dochter

Karin Bloemen is misschien wel één van de meest excentrieke artiesten die Nederland rijk is, het is daarom niet zo gek dat haar oudste dochter Eliane net als haar moeder alles aan durft.

Op Instagram laat Karin vandaag zien dat haar dochter een kort kapsel wilde, en dus nam ze een dapper en spannend besluit. Eliana scheert haar hoofd kaal!

Karin schrijft bij de foto’s en video: ‘Onze prachtige dochter Eliane is vandaag jarig!! Ze is 23 geworden…Ze wilde altijd al eens een kort kapsel proberen dus hebben we dat laatst samen gedaan…Super stoer toch??!’ Benieuwd naar het resultaat? Dat zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Karin Bloemen

Delen

Meer over Karin Bloemen

Groot verlies voor Karin Bloemen: 'Ik hield van deze bijzondere man'
Groot verlies voor Karin Bloemen: ‘Ik hield van deze bijzondere man’
WAUW: Karin Bloemen deelt zeldzaam kiekje met dochter
WAUW: Karin Bloemen deelt zeldzaam kiekje met dochter
Lees alle artikelen over Karin Bloemen