100pmagazine_ruudolcay
Zie ook:
Delen

ZIEN: Oudste dochter Ruud de Wild laat alle hoofden draaien in gewaagde jurk

Toy Travis, de oudste dochter van Ruud de Wild, laat in Italië alle hoofden draaien in een smaragdgroene, gewaagde jurk. Wat een beauty!

Ruud de Wild

Ruud de Wild is een bekende Nederlandse radio-dj, presentator en kunstenaar. Hij is het meest bekend door zijn werk als radiopresentator op diverse Nederlandse radiozenders, waaronder Radio 538 en NPO Radio 2.

Toy Travis

Naast zijn drukke baan bij Radio 2 heeft Ruud nóg een roeping: vader zijn. In totaal is Ruud de vader van drie prachtige kinderen. Zijn oudste dochter Toy kreeg hij uit een relatie met Tatum Dagelet. In 2004 ging het stel uit elkaar na een huwelijk van vier jaar. Vervolgens kreeg Ruud een relatie met Aafke Burggraaf, zij kregen samen twee kinderen: zoon Johnny en dochter Teddy. In 2014 eindigde zijn tweede huwelijk ook in een scheiding.

Gewaagde jurk

Op Instagram deelt Toy een paar indrukwekkende kiekjes. Ze is op dit moment aan het genieten van een welverdiende vakantie in Italië, en dat doet ze natuurlijk niet zonder prachtige outfit! In een pittoresk straatje in Toscane poseert Toy erop los in een smaragdgroene, gewaagde jurk. Een echte beauty!

De volgers van Toy vinden de foto’s helemaal geweldig en liken deze dan ook massaal. En van haar volgers schrijft: Wat ben je mooi!!’. Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Toy Travis

Delen

Meer over Ruud de Wild

LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? 'Dit weekend heb ik geoefend.'
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’
Lees alle artikelen over Ruud de Wild